Get Adobe Flash player
Kies uw taal
  • Nederlands
  • English
What's the time in...
Acknowledged as

anbi

Stichting Light for Asia
NL 70 RABO 0126 9283 39 te Monnickendam
Onder vermelding van “Project Thailand”
ANBI    Algemeen Nut Beogende Instelling


Secretariaat:
Stichting Light for Asia
Gouwzeestraat 43,
1443 KA Purmerend
T.  06-24134362
E. stichtinglightforasia @gmail.com


Peter & Tatjana Bak
PO Box 61 Muang,
Chiang Rai 57000,
Thailand

M. Peter      +66 (0) 85 719 9810
M. Tatjana      +66 (0) 81 169 6268
E. peterentatjana@gmail.com

Vlak voordat...

Voor dit artikel is geen vertaling beschikbaar.
There is no translation available for this article.

altVlak voordat Peter, Chester en ik weer naar Thailand vertrokken hebben we nog wat leuke dingen mogen meemaken. Zo hebben we mogen vieren dat Peter zijn moeder 80 jaar werd, wat een mooie leeftijd. Peter en ik hebben de kans gehad om Jeremy zijn werkplek te bezoeken en zo een kijkje te nemen in wat hij doet als heier. Nathan is samen met zijn vriendin op kraamvisite geweest bij zijn tante en mocht de baby vasthouden, waar hij zichtbaar van genoot. Peter en ik hebben nog een heerlijke wandeling gemaakt waarbij we een tijdsinschatting hadden gemaakt, want de regenbui kwam eerder dan gepland en dus hadden we een nat pak tot op de onderbroek. Eerst vonden we het vervelend om nat te worden, maar naarmate we al natter werden kon het ons niets meer schelen en konden we er alleen maar enorm om lachen. Chester was vlak voor vertrek echt aan het wachten totdat hij nu eindelijk weg kon, 3 maanden was voor hem te lang, hij verlangde terug naar huis en het normale ritme. Dus toen we eenmaal in het vliegtuig zaten was hij heel blij.

altaltalt

 

Met zijn vijven

Voor dit artikel is geen vertaling beschikbaar.
There is no translation available for this article.

altWe zijn deze maand een week met zijn vijven op vakantie geweest. We waren weer even als vanouds met ons hele gezin. We hebben een heerlijke tijd gehad, we hebben veel spelletjes gedaan, gezwommen, gewandeld, gelachen, lekker gegeten en natuurlijk films gekeken. We zaten in Borger in Drenthe, een mooie omgeving. Het weer was zonnig met af en toe regen, het was nog net voordat de erge hitte begon. Als we boodschappen gingen doen of op pad ergens naar toe niet zo ver weg dan gingen we met één auto, dit was voor de jongens gezellig knus achterin de auto. Dit bracht niet zo leuke herinneringen boven, maar gelukkig konden we er nu allemaal om lachen.

 

    alt      alt      alt                                                      alt     alt      alt

 

Het is bijna zover

Voor dit artikel is geen vertaling beschikbaar.
There is no translation available for this article.

altOver een week zijn we in Bangkok aan het wachten op onze vlucht naar Nederland voor een 3 maanden lang verlof. We zullen onze familie en vrienden weer zien, onze twee zoons Jeremy en Nathan en hopelijk ook veel mensen die ons ondersteunen. We hopen een aantal kerken te bezoeken waar we mogen vertellen over het werk wat we doen. We zullen twee open dagen hebben om op die manier zoveel mogelijk mensen te zien en te vertellen hoe het met ons en het werk wat we doen gaat, daarnaast hopen we ook te horen hoe het met jullie allemaal gaat. Een week op vakantie met onze drie zoons, dit zal waarschijnlijk de laatste keer zijn dat we met zijn vijven zijn, want Nathan heeft inmiddels een vriendin en wie weet volgen er nog meer. Peter en ik zullen ook een debriefing krijgen. Een familie reünie, een verjaardag van Peter zijn moeder die 80 wordt, een geboorte van het kindje van mijn zus, als het op tijd komt. Kortom er staat al veel op het programma. Wij hebben er zin in, maar voordat we gaan moeten we hier in Thailand natuurlijk alles goed achterlaten, dus deze week is gevuld met de laatste klusjes doen, nog even naar de kapper en inpakken.

alt     alt

 

In Nederland

Voor dit artikel is geen vertaling beschikbaar.
There is no translation available for this article.

altWe genieten heerlijk van het in Nederland zijn. Het koelere weer is een verademing voor ons, want we kwamen uit Thailand waar het ruim 40 graden was, soms wel tot 48 graden Celcius. We wandelen en fietsen veel, zien onze zoons Jeremy en Nathan regelmatig en ook onze beide ouders. Er is tijd om te werken en contact te leggen met Thailand, maar ook tijd voor ontspanning. Peter zijn werk ligt echt stil en dat valt hem af en toe zwaar, dus is het heerlijk dat hij hier en daar lekker aan de klus kan. Bijna elke zondag gaan we naar een andere kerk om te vertellen over het werk wat we in Thailand mogen doen. Ook hebben we ontmoetingsdagen gehad en veel mensen mogen ontmoeten, wat echt heel fijn was. Tijdens het in Nederland beseffen we dat we enorm veel mensen kennen die we allemaal graag zouden willen ontmoeten, maar dat is gewoonweg onmogelijk. We proberen dan ook dankbaar te zijn voor eenieder die we wel hebben mogen ontmoeten.

alt   alt

 

Uitnodiging

Voor dit artikel is geen vertaling beschikbaar.
There is no translation available for this article.

altU bent van harte uitgenodigd op één van onze open huis dagen. Zie hiervoor de foto met de details. We horen graag als u komt via email. We hopen u daar te zien.

 
More Articles...